Ladies Diamond (TLD)

RM120.00

𝟴 𝗦𝗲𝗯𝗮𝗯 𝗷𝗮𝗺 𝘁𝗮𝘄𝗮𝗳 𝗮𝗹𝗶𝘀𝗿𝗮 𝗻𝗶 𝗯𝗲𝘀𝘁?
=====================
.
1. 𝘿𝙀𝙎𝙄𝙂𝙉 𝙈𝙀𝙉𝘼𝙍𝙄𝙆 – Design jam tawaf alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, ladies style, couple set dan sangat exclusive.
.
2. 𝙏𝙍𝙀𝙉𝘿 𝙏𝙀𝙍𝙆𝙄𝙉𝙄 – Design limited edition lebih bergaya dan luar biasa dengan pusingan tawaf.
.
3. 𝙐𝙉𝙄𝙆 – Sangat exclusive kerana jarum jam mengikut pusingan tawaf dan tiada jual di kedai biasa.
.
4. 𝙆𝙀𝙈𝘽𝘼𝙇𝙄 𝙆𝙋𝘿 𝙁𝙄𝙏𝙍𝘼𝙃 – Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sgt positif kpd jasad tubuh badan si pemakainya.

Video Penuh Rahsia Pusingan Tawaf [Klik Disini]
.
5. 𝙀𝙉𝙅𝙄𝙉 𝙌𝙐𝘼𝙍𝙏𝙕 𝘽𝙐𝘼𝙏𝘼𝙉 𝙅𝙀𝙋𝙐𝙉 – Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa.
.
6. 𝙒𝘼𝙍𝙍𝘼𝙉𝙏𝙔 1 𝙏𝘼𝙃𝙐𝙉 – Jaminan kerosakan enjin kami cover utk 1 tahun. Wah, berbaloi kan, dahlah murah, siap ada warranty.
.
7. 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝘽𝙊𝙓 – Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sgt nak buat hantaran kahwin kan
.
8. 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙋𝙊𝙎𝙏𝘼𝙂𝙀 – Percuma penghantaran di seluruh Malaysia
.
.
===========================
𝗝𝗔𝗠 𝗧𝗔𝗪𝗔𝗙 𝗡𝗜 𝗦𝗚𝗧 𝗦𝗘𝗦𝗨𝗔𝗜 𝗨𝗧𝗞 :
===========================
.
1. Hadiah ulangtahun perkahwinan
2. Hadiah hari lahir
3. Hadiah kahwin dan tunang
4. Hadiah hari guru-guru
5. Hadiah perserta program
6. Hadiah untuk ibu bapa
7. Hadiah reward utk diri sendiri.
.
=========================
𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗦𝗜 𝗖𝗨𝗖𝗜 𝗚𝗨𝗗𝗔𝗡𝗚 !
=========================
.
𝗥𝗠𝟭𝟮𝟬 seunit termasuk
🎁 Kotak Percuma !
🎁 Pos Percuma !
🎁 Jaminan 1 tahun !
🎁 Ready Stock !

.
🔥 Apa tunggu lagi?
Order skrg dan bayaran boleh direct disini guna online banking atau card credit !

⚠️PERHATIAN: Jam akan dipos dalam masa 1-2 hari waktu bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari 🙂
.
⚠️ Order sekarang juga, jika xde reply…Mungkin kuota promosi dh penuh, jangan sampai anda tepuk dahi jika melepas…

Spesifikasi model jam ini ialah :

  • Case : Alloy
  • Strap : Steel
  • Water Resistance : 3ATM
  • Diameter : 28mm
  • Length : 18.5cm
  • Weight : 46gram
Category: