Q-Tawaf Azan Kiblat (Q-TAK)

RM350.00

๐Ÿด ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐˜๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ณ ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฟ๐—ฎ ๐—ป๐—ถ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜?
=====================
.
1. ๐˜ฟ๐™€๐™Ž๐™„๐™‚๐™‰ ๐™ˆ๐™€๐™‰๐˜ผ๐™๐™„๐™† โ€“ Design jam tawaf alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, ladies style, couple set dan sangat exclusive.
.
2. ๐™๐™๐™€๐™‰๐˜ฟ ๐™๐™€๐™๐™†๐™„๐™‰๐™„ โ€“ Design limited edition lebih bergaya dan luar biasa dengan pusingan tawaf.
.
3. ๐™๐™‰๐™„๐™† โ€“ Sangat exclusive kerana jarum jam mengikut pusingan tawaf dan tiada jual di kedai biasa.
.
4. ๐™†๐™€๐™ˆ๐˜ฝ๐˜ผ๐™‡๐™„ ๐™†๐™‹๐˜ฟ ๐™๐™„๐™๐™๐˜ผ๐™ƒ โ€“ Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sgt positif kpd jasad tubuh badan si pemakainya.
.
5. ๐™€๐™‰๐™…๐™„๐™‰ ๐™Œ๐™๐˜ผ๐™๐™๐™• ๐˜ฝ๐™๐˜ผ๐™๐˜ผ๐™‰ ๐™…๐™€๐™‹๐™๐™‰ โ€“ Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa.
.
6. ๐™’๐˜ผ๐™๐™๐˜ผ๐™‰๐™๐™” 1 ๐™๐˜ผ๐™ƒ๐™๐™‰ โ€“ Jaminan kerosakan enjin kami cover utk 1 tahun. Wah, berbaloi kan, dahlah murah, siap ada warranty.
.
7. ๐™€๐™“๐˜พ๐™‡๐™๐™Ž๐™„๐™‘๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ ๐˜ฝ๐™Š๐™“ โ€“ Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sgt nak buat hantaran kahwin kan
.
.
===========================
๐—๐—”๐—  ๐—ง๐—”๐—ช๐—”๐—™ ๐—ก๐—œ ๐—ฆ๐—š๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—ฆ๐—จ๐—”๐—œ ๐—จ๐—ง๐—ž :
===========================
.
1. Hadiah ulangtahun perkahwinan
2. Hadiah hari lahir
3. Hadiah kahwin dan tunang
4. Hadiah hari guru-guru
5. Hadiah perserta program
6. Hadiah untuk ibu bapa
7. Hadiah reward utk diri sendiri.
.
=========================
๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐— ๐—ข๐—ฆ๐—œ ๐—–๐—จ๐—–๐—œ ๐—š๐—จ๐——๐—”๐—ก๐—š !
=========================
.
RM350 seunit termasuk
๐ŸŽ Kotak Percuma !
๐ŸŽ Jaminan 1 tahun !
๐ŸŽ Ready Stock !

.
๐Ÿ”ฅ Apa tunggu lagi?
Order skrg dan bayaran boleh direct disini guna online banking atau card credit !

โš ๏ธPERHATIAN: Jam akan dipos dalam masa 1-2 hari waktu bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari ๐Ÿ™‚
.
โš ๏ธ Order sekarang juga, jika xde replyโ€ฆMungkin kuota promosi dh penuh, jangan sampai anda tepuk dahi jika melepasโ€ฆ

Spesifikasi model jam ini ialah :

Case : TPU +ABS
Strap : TPU
Water Resistance : 5ATM
Diameter : 48mm
Weight : 51gram
Feature :

LED Night Light
Setting Prayer Alarms
Setting Time, Calendar, City
Qibla Direction Compass in the world
Tawaf movement
Setting your name
Al-Quran Bookmarks
Multi Language Selection
Hijrah & Masihi Calendar
Stop Watch
Daily Alarm
Volume Control
Baterry Indicator
City and Location Selection
Taqweem Calculator
Time Display 12/24
Azan Show
Moon Age
Daylight Saving Time ( DST) Selection

 

โš ๏ธ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—›๐—”๐—ง๐—œ๐—”๐—ก: Jam akan dipos dalam masa 1-2 hari waktu bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari ๐Ÿ™‚

๐Ÿ”ฅ ๐—”๐—ฝ๐—ฎ ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚ ๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ถ?
Tekan ๐˜ผ๐™™๐™™ ๐™ฉ๐™ค ๐™˜๐™–๐™ง๐™ฉย  sekarang dan buat bayaran direct disini guna online banking atau card credit okay ๐Ÿ™‚

Category: